Over ons

FilterProfs is Europees vertegenwoordiger van het Australische ACE Filters. ACE Filters is een gevestigde naam op het gebied van hoogwaardige filtersystemen, filterpapier en filterpoeders. ACE Filters is reeds meer dan twintig jaar actief in de markt en heeft inmiddels een groot aantal aansprekende klanten wereldwijd aan zich weten te binden.

Constante kwaliteit leveren, innoveren en anticiperen hebben ervoor gezorgd dat ACE Filters zich heeft kunnen ontwikkelen tot één van de grootste producenten. Inmiddels zijn er wereldwijd vestigingen op vrijwel alle continenten.

FilterProfs levert het volledige ACE Filters productengamma voor het filteren van frituurolie in de Horeca; hotels, restaurants en cafetaria’s, maar ook sport- en bedrijfskantines, zorginstellingen en grootkeukens. Door het filteren van frituurolie wordt de kwaliteit van frituur op niveau gehouden en kan aanzienlijk worden bespaard op de kosten van frituurolie (dit kan in de honderden euro’s per jaar lopen).

Bedrijven die zelf al filteren of willen gaan filteren kunnen ook bij FilterProfs terecht. Naast de allerbeste filtermachines leveren we ook uitstekende filterpoeders en zeer kwalitatief filterpapier. Wij leveren vervangingsfilters die geschikt zijn voor vrijwel alle gangbare merken. En natuurlijk verstrekken wij u ook graag een goed en eerlijk advies!

Bekijk hier de ACE Filters bedrijfsfilm

Voor informatie kunt u ons bellen of een bericht sturen via de contactpagina op deze website.